RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Barnestjerne ble narkoman

Sist oppdatert:
Jodie Sweetin taklet ikke tilværelsen etter at hennes rolle som lille Stephanie Tanner i TV-serien «Under samme tak» tok slutt.

(SIDE2): Skuespilleren Jodie Sweetin innrømmer nå at hun har vært avhengig av narkotika i årevis. Daglig inntok hun metaamfetamin som er et livsfarlig og oppkvikkende stoff, skriver danske Ekstra Bladet.

Sweetin spilte lille Stephanie Tanner, den mellomste søsteren i familien i TV-serien «Under samme tak», eller «Full house», som har blitt vist på TVNorge.

Da serien tok slutt i 1995 begynte Sweetin å få problemer. Hun var da 13 år gammel, og tilværelsen som arbeidsløs gjorde henne deprimert.

Levde et dobbeltliv
Sweetin giftet seg med en politimann som 20-åring. Likevel kjedet hun seg så fælt

da hun ble arbeidsløs igjen for to år siden at den nå 24 år gamle barnestjernen begynte å eksperimentere med narkotika. Til slutt ble hun avhengig av metaamfetamin.

Hun innrømmer at hun levde et dobbeltliv. Mannen visste ingenting om rusproblemene, og de er nå i skilsmisseforhandlinger.

Lagt inn til avvenning
Det var en håndfull av hennes tidligere kollegaer fra TV-serien, blant andre Olsen-tvillingene, som lyktes i å overtale Sweetin til å bli lagt inn på en avvenningsklinikk i seks uker. Hun ønsker nå å fortsette skuespillerkarrieren.

- Nå vil jeg lage film eller TV-serier. Jeg håper ikke dette er det siste folk hører fra meg, uttaler den tidligere barnestjernen til TMZ.com.

Olsen-tvillingene i samme bås
Jodie Sweetin er ikke den eneste av barnestjernene i «Under samme tak» som har fått problemer i ettertid.

Tvillingduoen Mary-Kate og Ashley Olsen spilte begge lillesøsteren til Stephanie Tanner. Begge jentene har vært i søkelyset hele livet, men Ashley Olsen fikk ekstra oppmerksomhet av media da det ble kjent at hun ble behandlet for spiseforstyrrelser. I tillegg skal hun ha knust et hotellrom, og har blitt fremstilt for rusa på dop og alkohol av et ukeblad.

Les også:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere