Nettavisen.no

Kontakt oss
RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
(Faksimile, Moore)

BB-Jessica om gruppesex og forlovelse

Shopping med annonselenker

Mobilselskapet utfordrer de etablerte leverandørene

Oddsen med annonselenker

Shamrock Rovers ryster serielederen

Ikke bare poserer Carina Dahl og Jessica Lindgren naken i magasinet Moore - Jessica letter i tillegg hjertet om gruppesex og prøverom i Hennes & Mauritz.

(SIDE2:) I intervjuet med det svenske mannebladet sier Jessica at hun skal forlove seg med sin Robin, og at en mann må ha «samme syke humoren» som henne for at det skal si klikk.

Side2 tv-guide følger realitystjernene her

Tryseksuell
Til bladet sier hun også at hun er «tryseksuell», og dermed prøver alt én gang.

- En gang var det jeg, to karer og tre jenter. Det var riktig bra, sier Jessica til Moore.

På spørsmål fra bladet om det sprøeste stedet hun har hatt sex, svarer Jessica:

- Prøverommet i Hennes & Mauritz i Kalmar ble ikke verdsatt av personalet der. Jeg stod naken i prøverommet og prøvde å forklare meg: «vi skulle bare prøve klær, og det er så varmt». De kjøpte ikke den forklaringen, sier Jessica.

Vanskelig å forelske seg
Trønderjenta Carina Dahl er også intervjuet, og avbildet, i bladet. Hun er langt snillere enn Jessica i sine betroelser, og sier at tålmodighet er en dyd når man skal sjekke henne opp.

- Det tar lang tid for meg å forelske meg, men til gjengjeld er jeg trofast når det først skjer. Noen tradisjonelle sjekketriks fungerer ikke på meg - det er tålmodighet som gjelder, sier Carina til Moore.

Carina satser for tiden også som artist:
Klikk her for å se videoen til hennes singel - «I Can't Save You»

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

BIDRA I DISKUSJONEN

Gunnar Stavrum Her vil vi gjerne vite hva du mener om denne saken. Vi ønsker at du er registrert, fordi det gjør argumentene og synspunktene mer interessante. Dersom du har spesielle grunner til å kommentere uregistrert, kan du sende innlegget hit og begrunne hvorfor. I unntaktstilfeller vil vi publisere innlegg fra uregistrerte debattdeltakere etter redaksjonell redigering. Vær saklig og respektfull! Send en mail til moderering@nettavisen.no hvis du har innspill til moderatorene.
Gunnar Stavrum, sjefredaktør

comments powered by Disqus