RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bergens-byrå får millionkontrakt

Sist oppdatert:
PR-byrået Wikos har inngått en avtale med Skifte Eiendom om inforådgivning i forbindelse med salgene av en rekke militære eiendommer i Bergen og Hordaland. Avtalen har en ramme på 1,3 millioner kroner.

Det lille bergensbaserte PR-byrået Wikos, som blant annet samarbeider med Burson-Marsteller, har fått en millionkontrakt med Forsvarsbygg/Skifte Eiendom.

Skifte Eiendom står bak salget av en rekke militære eiendommer, bygg og anlegg rundt om i landet og Skifte har inngått avtale om informasjonsrådgivning i forbindelse med salgene i Bergen og Hordaland.

For et PR-byrå med en omsetning på drøye tre millioner kroner er dette en stor avtale. Den har en ramme på NOK 1,3 millioner og gjelder for de to neste årene.

- Vi er glade for at Skifte Eiendom har valgt oss som rådgivere i forhold til mediearbeid og samfunnskontakt. Det å selge eiendommer som nå eies av Forsvaret, er utfordrende både markedsmessig og kommunikasjonsmessig, sier daglig leder i Wikos, Torbjørn Wilhelmsen.

I en pressemelding forteller byrået at avtalen mellom Skifte Eiendom og Wikos er inngått med Novitas kommunikasjonsrådgivning i Stavanger som underleverandør, også de er en samarbeidspartner av et av landets største PR-byråer, Burson-Marsteller. Begge byråene er med i et nasjonalt informasjonsrådgivningsnettverk med Burson-Marsteller.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere