RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Bill Gates kræsjet

Under åpningsshowet på verdens største dingsemesse skulle Microsoft-gründer Bill Gates vise fram ny teknologi. Det endte i fullt datakræsj.

Den pinlige seansen skjedde under åpningsseremonien av verdens største messe for konsumentelektronikk, CES, i Las Vegas, ifølge Digi.no.

Ikke bare én, men to ganger, endte Gates’ demonstrasjon med datakræsj.

Første gang var under forsøket på å vise hvor enkelt det er å overføre bilder trådløst fra Nikons nye kamera til en maskin med Microsofts Media Center – programvare.

Maskinen frøs, og Gates fikk ikke til å overføre bildene. Etter fem minutter med tørrprat fikk Microsoft-gründeren beskjed om at alt virket, og forsøkte på nytt. Det fungerte heller ikke, og Gates gav opp hele prosjektet.

Den andre kræsjen kom under demonstrasjonen av et nytt Xbox-spill, Forza Motor Sport. Hele den digre skjermen i salen gikk i blått, og viste advarselen «out of system memory».

Da fikk Bill Gates i det minste tid til å vise fram bildene han hadde forsøkt å overføre tidligere.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere