RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Birdstep med opplæringsavtale

Sist oppdatert:
Birdstep og Terje Andersen hadde noe nytt å melde torsdag alikevel. En ny avtale med GigaWave Technologies gjelder opplæring-programmer på Birdsteps IP-teknologi på Ciscos mobile nettverkssystemer
GigaWave Technologies og Birdstep vil integrere Birdsteps mobile IP-klient i opplæringsprogrammer på Ciscos mobile IP-systemer. Denne avtalen ble annonsert torsdag kveld. Tidligere på dagen hadde Birdstep-sjefen avvist overfor iMarkedet at det var noen enkeltnyheter som dro opp aksjekursen.

I løpet av torsdagen valgte Oslo Børs å innføre stopp i handelen til Birdstep på grunn av det kraftige kursløftet.

GigaWave Technologies er et privat eid amerikansk selskap, som holder til i San Antonio i Texas. Selskapet tilbyr opplæringsprogrammer på trådløse lokale nettverk, eller såkalte WLAN.

Avtalen vil føre til at selskapet lærer opp nettverks-ingeniører til å sette opp trådløse maskiner og hele trådløse nettverk i forskjellig infrastruktur, heter det i en melding.

I den oppdaterte versjonen av Cisco Mobile IP Technology-opplæring, som skal være tilgjengelig i første kvartal 2003, vil altså Birdstep-teknologien være med. Programmene henvender seg både mot intruktørledede plattformer og e-læringsplattformer, heter det i meldingen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere