RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Brøvig kjøper i PhotoCure

Sist oppdatert:
Investoren Tharald Brøvig har begynt å bevege på seg igjen, og kjøper nå aksjer i PhotoCure etter gårsdagens kursmassakre
Brøvig har gjennom sitt investeringsselskap Gezina kjøpt 50.000 aksjer til 42,35 kroner. PhotoCure-kursen ble kuttet med 35 prosent i går etter at det rådgivende panelet til de amerikanske legemiddelmyndighetene ikke anbefalt markedsføringstillatelse for legemiddelet Metvix til behandling av hudkreft.

Gezina AS vil etter kjøpet sitte med 960.373 aksjer i PhotoCure, og er en av de større aksjonærene. Brøvig har vært med på eiersiden i PhotoCure siden selskapet ble grunnlagt av professor og adm. direktør Vidar Hansson.

Brøvig trakk seg ut av de fleste styreverv i norske børsnoterte selskaper i april i år etter å ha gått på en rekke smeller i aksjemarkedet de siste årene, og har siden vært meget anonym i markedet.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere