RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Camilla Huse klar for Vålerenga

Den tidligere landslagsspilleren er i troppen når Vålerenga åpner høstsesongen mot Fortuna i Vallhall lørdag kl. 13.

Mens de andre 1. divisjonslagene spilte sin første kamp for høsten forrige helg, spiller VIF sin første høstmatch på lørdag. I sommer har laget, som toppet serien etter vårsesongen, forsterket stallen. Den tidligere landslagsspilleren Camilla Huse, som har mange år bak seg i Toppserien, sist for Røa i 2009, er klar til å ta på seg den blå drakta allerede lørdag.

- Huse er selvfølgelig en veldig solid forsterkning for oss. Hun er fotballklok, trygg og god med ballen og har i tillegg masse erfaring som jeg tror blir veldig nyttig for oss i det som kommer til å bli en svært tøff høstsesong, sier hovedtrener Cecilie Berg-Hansen.

Også Pernille Frostad Bakken (Linderud/Grei) og Kathrine Kronkvist (M/S) har sluttet seg til Vålerenga-troppen i løpet av sommeroppholdet.

Lørdag venter Fortuna Ålesund i Vallhall kl. 13. VIF vant borteoppgjøret 2-1, og Berg-Hansen er spent før kampen.

- Det skal bli godt å komme i gang med kampprogram igjen. Vi vet at vi må være enda mer på hugget nå på høsten for å forsvare resultatene fra vårsesongen. Fortuna Ålesund er et bra lag og vi må skru på bryter`n for å ta en seier i dette oppgjøret.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere