RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Consorte nådde målet - i desember

Sist oppdatert:
Consorte og Marit Døving nådde målet om et positivt driftsresultat før avskrivninger i fjerde kvartal, men bare i desember
På bunnlinjen ble det rødt for IT-selskapet Consorte. Resultat før skatt endte på minus 3,8 millioner kroner i fjerde kvartal, mot minus 13,5 millioner kroner i samme periode året før.

Omsetningen steg kraftig til 39,6 millioner kroner i fjerde kvartal, opp fra 16,3 millioner kroner i tilsvarende periode året før.

Driftsresultatet endte på minus 3,8 millioner kroner, mot minus 14,3 millioner kroner i tilsvarende periode året før. Driftsresultat før avskrivninger (EBITDA) endte altså i pluss, men det var bare i desember.

- Konsernet nådde målet om positiv EBITDA i løpet av kvartalet, med 0,3 millioner kroner i desember måned, heter det i en melding.

Selskapet skriver i meldingen at Consorte Group har som mål å oppnå positiv resultat før skatt for 2003, og har tilstrekkelig likviditetsbeholdning for å sikre dette.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere