RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

CorrOcean preget av engangskostander

Sist oppdatert:
Teknologiselskapet CorrOcean gikk med dundrende underskudd i fjerde kvartal som følge restruktureringskostnader og nedskrivninger
Corrocean fikk et underskudd før skatt på 45,6 millioner kroner i fjerde kvartal, mot minus 12,9 millioner i samme periode i 2001.

Omsetningen økte fra 78,2 millioner kroner i siste kvartal 2001 til 101,5 millioner.

Det er blant annet tatt restruktureringskostnader på 8 millioner og goodwillnedskrivninger på 21 millioner kroner. Restruktureringskostnadene kan henføres til Monitoring Technology-avdelingen, mens goodwill-posten stammer fra SRM-området.

AIS-divisjonen er den som viser de mest positive tegnene i CorrOcean, og fikk et driftsresultat på 5,7 millioner kroner i fjerde kvartal, mot minus 2,8 millioner i samme periode i fjor.

Konsernet hadde en ordrereserve på 132 millioner kroner ved utgangen av 2002. Det har kommet til store ordrer i begynnelsen av året i AIS-divisjonen, og CorrOcean har for øyeblikket en ordrereserve på 250 millioner.

Når det gjelder planene om salg av AIS- og SRM-divisjonene, forventer styret å legge frem en konklusjon i andre kvartal.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere