RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Matprat.no

Dagens lunsjtips

Herlig og frisk roastbiffsalat.

En salat kan være like kjedelig som en vanlig matpakke, men dersom du «krydrer» den med godsaker kan du få et riktig gourmetmåltid.

Kun fantasien setter grensen for hva du kan ha i en salat, og gjør den nettopp det kan du hente inspirasjon i dagens lunsjrett som er en kreativ og annerledes salat med roastbiff. Oppskriften og er hentet fra Matprat.no (Oppskriften er satt opp for to porsjoner).

Få flere tips i vår lunsjspesial.

Roastbiffsalat:
200 g roastbiff
1 pk. ferdigkuttet salatblanding
1 stk. tomat i båter
¼ stk. slangeagurk i biter
1 ss sprøstekt løk
½ stk. rødløk i tynne båter

Dressing:
2 ss soyasaus
3 stk. lime – presset
1 ss hakket frisk koriander
1 stk. hakket rød chili
2 båt hvitløk – hakket
3 ss vann
1 ts sukker

Slik gjør du:
1. Bland sammen ingrediensene til dressingen, og vend halvparten av dressingen med roastbiffskivene,
2. Bland sammen ingrediensene til salaten og legg den utover et fat.
3. Legg roastbiffen over salaten og server resten av dressingen ved siden av.

Se mandagens lunsjtips her.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere