RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Matprat.no

Dagens lunsjtips

Slik lager du en gourmetlunsj på ti minutter.

Du trenger ikke å legge mye tid i det å lage en ekstra god og spennende lunsjrett som erstatter den kjedelige matpakken. Omelett er en matrett som er uhyre kjapt unnagjort og som du kan spise både varm og kald.

Vær kreativ med fyll som grønnsaker og kjøtt dersom du ønsker det, eller følg vårt tips på deilig oppskrift på omelett med spekepølse. Oppskriften er hentet fra Matprat.no og gjelder for to porsjoner.

Få flere gode tips i vår lunsjspesial.

Ingredienser
100 g spekepølse i tynne skiver
1 stk. rød paprika i tynne strimler
4 stk. frisk sjampinjong i tynne skiver
2 ss margarin /olje til steking
4 stk. egg
4 ss vann
½ ts salt

Slik gjør du:
1. Fres grønnsakene i panna og legg til side.
2. Visp sammen egg, vann og salt og hell røren i en varm stekepanne med margarin eller olje.
3. Stek til omeletten er fast på midten. Fordel grønnsaker og spekepølse på den ene halvdelen av omeletten og brett den andre halvdelen over.

Serveres sammen med brød.

Se mandagens lunsjtips her.
Se tirsdagens lunsjtips her.
Se onsdagens lunsjtips her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere