RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Matprat.no

Dagens lunsjtips

Sist oppdatert:
Slik lager du en spennende matpakke.

Hver dag presenterer Nettavisen nye lunsjtips, slik at du kan slippe unna den kjedelige tørre brødskiva med gulost. I dag anbefaler vi en herlig brødrett av solsikkebrød med knust fiken og spekeskinke. Perfekt for deg som er glad i både søtt og salt.

Oppskriften er hentet fra Matprat.no og tilpasset for to porsjoner.

Se flere lunsjtips her.

Ingredienser
6 skive spekeskinke
2 skive brød (helst solsikkebrød)
2 stk. frisk fiken
4 stk. dadler
8 blad frisk basilikum
20 g parmesan

Slik gjør du:
1. Klem forsiktig i stykker en fiken slik at den åpner seg. Del dadlene i fire. Fordel fiken og dadler på brødskivene og legg over basilikumblader.

2. Legg på spekeskinke og riv over flak av parmesan.

Se mandagens lunsjtips her.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere