RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Dagens modell-kandidat

20 jenter kniver om en finaleplass i Årets Ansikt. Hver dag presenteres en ny kandidat. I dag møter du Anette Augestad (18).

(SIDE2): Annette bor i Skien og leste om Årets Ansikt-konkurransen på Spray.no. Deretter bestemte hun seg for å sende inn noen bilder.

  • Se alle modellkandidatene nederst i artikkelen

- Det er jo en stor konkurranse, og man får ikke for mange sjanser her i livet så da var det bare å prøve seg. Det er en fin åpning til modellbransjen i og med at det er en seriøs konkurranse.

Har du jobbet som modell tidligere?
- Litt. Tok mine første prøvebilder som 16 åring, og fikk jobb for Dot-G Clothing i Amsterdam samme sommeren. Utenom det så har jeg kun jobbet litt TFP med noen få fotografer. Deltok i Miss Teen 2004.

Hva gjør du til vanlig?
- Bruker veldig mye av tiden min til hest. Har drevet med det siden jeg var 7 år, og er lidenskapelig forelsket i disse dyrene. Eier en ridehest, så da må jeg selvfølgelig også jobbe i og med at det er alvorlig dyrt! Fullfører VGS som privatist.

- Utenom hesten så er jeg veldig interessert i musikk. Lagde en del musikk før, spilte elektronika og skrev mye tekster. Holder litt på fortsatt, men foretrekker som regel å gjøre litt andre, sosiale ting. Drar gjerne ut og fisker, eller tar en tur ut med venner. Leker rundt som hobbyfotograf til tider. Like glad i å være bak kamera som foran.

Send inn din stemme
For å stemme på Anette Augestad sender du kodeordet A14 til 2004. Dette koster kroner 5,- per melding.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere