RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

De nye, hete TV-seriene

Sist oppdatert:
Pamela Anderson, dommedag og komikk på høyt plan. Dette er de nye hete TV-seriene i USA. Les om dem her.

Fremdeles er det «Lost», «Frustrerte fruer» og ikke minst USAs mest sette serie «C.S.I» som dominerer, men det koker av nye ideer i et kreativt amerikanske TV-miljø for tiden.

REVELATIONS: Ikke uventet har Dan Browns «Da Vinci-koden» også inspirert TV-skaperne. «Revelations» med Bill Pullman og Natascha McElhone handler om en Harvard-professor som sliter med følgene av at hans 12 år gamle datter ble tragisk myrdet. Professoren stifter bekjentskap med en nonne og Åpenbaringen i Bibelen og sammen forsøker de å finne bevis på at verden er nær dommedag.

GREY’S ATONOMY: «Grey’s Atonomy» er det nye store sykehusdramet i USA med skuespillere som Sandra Oh («Sideways») og Isaiah Washington på rollelisten. Ellen Pompeo spiller Meredit Grey, figuren som serien bygger seg rundt. Fokuset er fem turnusleger som forsøker å gjøre en god jobb både profesjonelt og på det personlige plan.

MEDIUM: Patricia Arquette spiller mediet som kan se døde mennesker. Dramaserien bygger på en sann historie og Kelsey Grammer, bedre kjent som Frasier, er en av seriens hovedprodusenter.

I

Revelations beskrives som en dramaserie sterkt inspirert av Da Vinci-koden.
Revelations beskrives som en dramaserie sterkt inspirert av Da Vinci-koden.
den mer komiske sjangeren har Pamela Anderson fått sitt helt eget show.

STACKED: Pamela Anderson har fått med seg blant annet «Tilbake til fremtiden»-professor Doc eller Christopher Lloyd i sin nye komiserie på Fox. Serien starter faktisk i dag, onsdag, og handler om Skylar som er lei sin noe glamorøse livsstil. Isteden tar hun jobb i en liten familiedrevet bokhandel.

LIVING WITH FRAN: For de som elsket Fran Dreschers noe usedvanlige barnepike hos den store Broadway-produsenten, så er hun tilbake i en helt ny komiserie. Serien har akkurat hatt premiere i USA.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere