RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Deler ut 25 prosent av Ship Finance

Sist oppdatert:
Frontline regner med å distribuere rundt 25 prosent av spin-off-selskapet Ship Finance til Frontlines aksjonærer. Ship Finance ventes notert i USA 17. juni
Frontline melder i dag at selskapet har søkt om å få registrert aksjene i det skipseiende selskapet Ship Finance for notering på New York-børsen.

Samtidig meldes det at Frontline venter å distribuere rundt 25 prosent av Ship Finance-aksjene til aksjonærene til Frontlines aksjonærer. Aksjonærene får en Ship Finance-aksje for hver aksje i Frontline.

Opprinnelig hadde Frontline indikert rundt 20 prosent, men i i et prospekt for selskapets obligasjonslån var det indikert omkring 40 prosent.

I dagens melding fremgår det også at det ventes at aksjen blir notert på børsen i New York 17. juni.

Ship Finance har overtatt 46 av Frontlines stortankskip, samt opsjon på å kjøpe ytterligere en VLCC innen utgangen av året.

Det nye rederiet er i sin helhet styrt og forvaltet av Frontline og Frontline Management, med skipsreder John Fredriksens nærmeste medarbeider Tor Olav Trøim i spissen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere