RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Delikatesser under kjølen

Rett under kjølen finnes de flotteste delikatesser. I løpet av båtsesongen blir det utallige varianter og kreative mateksperimenter.

Men de virkelig store delikatessene krever fagkunnskap og ekspertise. Og ofte også fiskeriløyver og rettigheter.

Blåkveite er en slik delikatesse. Den er mulig å få tak i gjennom bekjentskaper og profesjonelle fiskere. I gamle dager ble kveite betegnet som mat for bryllup og fest. Skikkelig luksusfisk med andre ord.

TV 2 Nettavisens båtekspert Olav Steimler fikset kveite fra lokal fiskebåt. Resultatet kan du se på bloggen til Olav.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere