RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(MMS-Tipser/Nordlys)

Denne kan bli forbudt på skole

Sist oppdatert:
Gjett hvorfor!

Kantinebestyrer Trine Lise Liland ved Kongsbakken Videregående Skole i Tromsø sendte fredag ut denne meldingen på skolens interne informasjonstavle:

«ADVARSEL! Vi ser oss nødt til å slutte med agurk på maten i kantina, på grunn av liming på vegger og vinduer. Dette er et stort vedlikeholdsproblem når agurken tørker!»

Liland forteller Nordlys at det var vaktmesteren som ba henne gi elevene advarselen.

- Det er et kjempeproblem for renholdspersonell og vaktmester. Agurkskivene sitter bom fast når de tørker. Kantina er nyoppusset, og dermed må det males om igjen etter at agurkene er skrapet vekk.

Til tross for advarselen var det i går flere agurker på veggen i kantina.

- Agurk på alt
- Jeg tror ikke dette er ment som hærverk. Det er nok noen som har syntes det var artig, så har det ballet på seg.

- Hvilke katineretter rammer det?

- Vi har agurk på alt. Og paprika og tomater. Vi prøver jo å få elevene til å spise litt grønt, og så ser det bedre ut med litt farger.

Innsatsen er til liten nytte.

- Noen spiser det jo. Men mange plukker bort alt så, bare osten er igjen.

Facebook-diskusjoner
På Facebook har skolen fått flere råd etter at saken ble publisert.

- Har dere vurdert mindre klebrige grønnsaker? Paprika?

- Det hjelper nok ikke. Jeg har sett fine smileansikt med agurk og paprika klistret på vinduer. Men som sagt tror jeg ikke dette er vondt ment. De har bare ikke tenkt over det. Vi får håpe de skjerper seg nå, sier Liland.

Les flere saker fra Nordlys.

Mer fra Nettavisen:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere