RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
LANG KØ: En lang rekke av biler sto stille på Grenlandsbrua.
LANG KØ: En lang rekke av biler sto stille på Grenlandsbrua. Foto: Edle Eidbo Hansen (Telemarksavisa)

E18 var stengt i begge retninger etter MC-ulykke

Sist oppdatert:
E18 i Porsgrunn var lenge stengt i begge retninger etter en MC-ulykke på Grenlandsbrua.

Siste nytt:  Veien er nå åpnet i sørgående felt. TAs journalist opplyser at trafikken på stedet er i ferd med å bevege seg. Det skal også ha blitt ryddet opp i veibanen etter ulykken. Også den punkterete gravemaskinen er fjernet.

- E18 skal nå være åpen for vanlig ferdsel igjen, opplyser operasjonsleder Pedersen ved 13-tiden.

E18 i Porsgrunn var stengt i begge retninger etter at en motorsykkel har veltet på Grenlandsbrua rett før Kjørholttunnelen, skriver Telemarksavisa.

Kjørt til sykehus
- En mann i slutten 40-åra er kjørt til sykehus med ambulanse etter å ha pådratt seg bruddskader, opplyser operasjonsleder Terje Pedersen ved Telemark politidistrikt.

Motorsykkelen skal trolig ha kjørt inn i baken på en stillestående bil på brua. Trafikken på stedet skal ha vært saktegående på grunn av en punktering i tunellen like ved.

Flere nestenulykker
Grunnet et annet oppdrag like i nærheten var politiet raskt på stedet og fikk utøvd førstehjelp på føreren av motorsykkelen.

- Trafikken står bom stille, opplyser TAs journalist på stedet. Det opplyses også om stadige nestenulykker i forbindelse med bilister som kjører ut av køen og forsøker å snu på E18.

Gravemaskin punkterte
Kort tid i forveien punkterte en 15 tonns gravemaskin inne i tunnelen. Det har siden den tid vært noe saktegående trafikk på stedet. Politiet gikk i den forbindelse ut og advarte bilistene om å være obs og senke farten.

Punkteringen skjedde ved 10.50-tiden.

- Gravemaskinen har punktert ett hjul og står cirka 150 meter inne i tunnelen sydfra, opplyser operasjonsleder Pedersen.

Les flere saker i Telemarksavisa

Få de siste trafikkoppdateringene her:


Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere