RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Astrid J. Eidsvik, tidligere direktør ved Helse Møre og Romsdal, blir trolig rådmann.
Astrid J. Eidsvik, tidligere direktør ved Helse Møre og Romsdal, blir trolig rådmann. Foto: Flickr/Helse Møre og Romsdal

Eidsvik trolig ny rådmann i Ålesund

Sist oppdatert:
Et enstemmig rekrutteringsutvalg vil innstille tidligere direktør i Helse Møre og Romsdal Astrid Eidsvik som ny rådmann i Ålesund.

Varaordfører Geir Stenseth, som selv leder rekrutteringsutvalget, sier at Eidsvik har takket ja til jobben som rådmann, samt at det formelle vil avgjøres i bystyret 5. februar.

– Vi har fått den beste kandidaten vi kunne få, og er veldig fornøyd med at hun er villig til å ta en jobb som rådmann i Ålesund, sier Stenseth til Sunnmørsposten.

Eidsvik selv beskriver jobben som en «særdeles spennende lederoppgave» overfor NRK.

Eidsvik sluttet på dagen som direktør i Helse Møre og Romsdal 4. desember, da hun opplevde at Helse Midt-Norge, som eier Helse Møre og Romsdal, blandet seg inn i den lokale prosessen rundt plasseringen av det nye sykehuset i Nordmøre og Romsdal. Hun sa nylig at hun vil møte i en stortingshøring om saken, dersom hun blir innkalt. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere