RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ementor får kompensasjon etter tapt kontrakt

Sist oppdatert:
Det er nå enighet mellom Helsebygg Midt-Norge og Arne A. Jensens Ementor etter kontroversen rundt den store IT-kontrakten til den nye sykehuset i Trondheim
I en melding opplyser Ementor om at det er oppnådd enighet mellom Helsebygg Midt-Norge og Ementor Norge i saken om anskaffelse av IKT-utstyr til det nye universitetssykehuset i Trondheim, St. Olavs Hospital.

Ifølge meldingen får Ementor et "mindre beløp i kompensasjon" etter den tapte kontrakten. I tillegg heter det i meldingen at både Ementor Danmark og Ementor Norge utvider sitt samarbeid med Helsebygg og Helse Midt-Norge.

Begge partene er enige om å gravlegge stridsøksen.

- Ementor har opptrådt ryddig i denne saken og jeg gleder meg til å utvikle samarbeidet med Ementor-konsernet, sier adm.dir. Johan Arnt Vatnan i Helsebygg Midt-Norge.

- Jeg ser nå frem til fornyet og godt samarbeid med Helsebygg og Helse Midt-Norge, sier konsernsjef Arne A. Jensen i Ementor ASA.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere