RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eminems gjengs umoralske korstog

To fingre opp, og ikke de i midten på hver sin hånd. Eminem er tilbake, denne gangen sammen med resten av gutta i D12. Og gjett om det er bra? Eller ikke gjett - det er bra!

Du har sikkert hørt "My Band" og det er kanskje platas svakeste rap-kutt, selv om sangen er utrolig morsom. Her får du Eminem i aller beste form på "How Come," men i motsetning til Eminems egne album blir D12 utrolig mye mer variert. Selvfølgelig også i kvalitet, men sanger som "American Psycho 2" og "Just like U" er instant rap-classics. Den siste sangen er såpass stygg at i den amerikanske snille utgaven av albumet er den helt fjernet. Noen ganger er det ekstra greit å ikke bo i George W. Bush sitt land.

En sang som "Bitch" har også fått godhjerta amerikanske hjerter til å vri seg i smerte. Sangen er egentlig bare en utrolig humoristisk vits mot hele rapbruken av uttrykket, men amerikanere og ironi er en vanskelig greie.

Det du ikke får på dette albumet er Eminems samfunnskritikk, her er det mer rappere mot rappere og observering av navlen - ikke at det gjør noe. Dette er morsomt, tøft og veldig godt raphåndtverk.

Og det at den store amerikanske moralske majoriteten synes at albumet stinker er ingenting annet enn et kvalitetsstempel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere