RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Emisjon i Fjord (Ny2)

Sist oppdatert:
Det er gjennomført en emisjon i lakseselskapet Fjord Seafood. Konsernsjef Helge Midttun sier dette gir mulighet til å fokusere på driften fremover, men ryddejobben er ikke ferdig
Oppdatert med kommentarer fra MidttunI]

Fjord Seafood bekrefter nå det iMarkedet skrev tidligere i dag, nemlig at det er gjennomført en emisjon i lakseselskapet.

Emisjonen er gjort til kurs 2,75 kroner, og tilfører selskapet netto 97 millioner kroner. Siste kurs i går var 2,85 kroner.

Totalt utstedes 36.363.636 aksjer. Tilrettelegger har vært Gjensidige NOR Equities.

Konsernsjef Helge Midttun i Fjord sier til iMarkedet at det primært er norske institusjoner og private investorer som deltok i emisjonen. Han ønsker ikke å si noe om noen navn på det private investorene.

- Det får komme på aksjonærlisten, sier Midttun til iMarkedet.

- Med emisjonen nå, betyr det at ryddejobben i Fjord nå er ferdigstilt?

- Nei, vi er godt i gang med jobben. En del ting har nå kommet på plass, sier Fjord-sjefen til iMarkedet.

Han sier videre at emisjonen vil styrke Fjord Seafood sin likviditet og finansielle posisjon, og i tiden fremover vil selskapet ha full fokus på drift av virksomheten.

- Gjennom denne emisjonen har Fjord Seafood styrket sin likviditet og finansielle stilling. Samtidig med denne emisjonen har selskapets hovedbankforbindelse, Nordea, innvilget selskapet lettelser på EBITDA/NIBD og likviditetscovenanten frem til 30. juni 2004. Nordea har i tillegg redusert maksimalt antall rentepunkter i Fjord Seafoods låneavtale med banken ned til 250 punkter. Dette vil for 2004 redusere rentekostnadene for Fjord Seafood med i størrelsesorden 10 millioner kroner, skriver selskapet i en melding.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere