RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Er dette Tippeligaens snilleste?

Sist oppdatert:

Er Vålerenga-stopper André Muri Tippeligaens snilleste spiller?

Siden Muri kom til Vålerenga foran 2005-sesongen har han spilt 118 Tippeligakamper for klubben, og har kun pådratt seg ett gult kort. Det kom i fjerde serierunde i 2005, borte mot Tromsø. I tillegg spilte han 13 Tippeligakamper og to kvalifiseringskamper for Odd Grenland da han var utleid høsten 2007. Heller ikke her pådro Muri seg gule kort.

I andre turneringer derimot har han sanket litt flere kort På 15 kamper i den norske cupen har han pådratt seg ett gult kort, i kvartfinalen mot Brann i 2005. I den skandinaviske turneringen Royal League spilte Muri 21 kamper og pådro seg hele to gule kort. På fem kamper i europeisk sammenheng (kvalifisering til Champions League og Europa League) har ikke Muri pådratt seg kort.

Se Muri om statistikken her

Ingen i nærheten

vif-fotball.no har sjekket statistikken til altomfotball.no og vi har ikke funnet noen av dagens aktive Tippligaspillere som kan vise til samme snille statistikk. Brann-keeper Håkon Opdal har spilt 138 Tippeligakamper siden 2005 og har ikke pådratt seg gule kort, men han står med ett direkte rødt kort.

Rosenborg-legenden Roar Strand blir fortjent omtalt som en fairspillende mann, men har pådratt seg tre gule kort på 115 Tippeligakamper siden 2005-sesongen.

Stabæk-spiller Johan Andersson har aldri fått gult kort i Tippeligaen, men står kun med 46 kamper i serien.

Tidligere Vålerenga-spiller Alexander Mathisen har foreløpig fått 79 Tippeligakamper på CVen. På disse kampene har han fått ett gult kort.

Mener du å vite om en nåværende aktiv Tippeligaspiller som er snillere enn André Muri? Besøk vår Facebook-side og fortell oss hvem dette er.
Klikk her for Vålerengas fanside på Facebook

Kilde statistikk: altomfotball.no

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere