RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fall for Voice

Sist oppdatert:
Voice hadde en nedgang i resultat i fjerde kvartal
Voice fikk en omsetning på 8,1 millioner kroner i fjerde kvartal, mot 20,6 millioner i samme periode året før. Driftsresultatet endte på 13,97 millioner kroner i fjerde kvartal, mot 25,17 millioner kroner i tilsvarende periode i fjor.

Salgsinntektene i fjerde kvartal var på 215,28 millioner kroner, mot 214,29 millioner i samme kvartal året før.

- Selskapets engrosenheter i Sverige og Danmark viser et svært dårlig resultat i fjerde kvartal. Dette skyldes restruktureringskostnader ved å flytte administrasjon, lager og kontor til Norge, samt en betydelig nedskriving av varebeholdningen og fordringsmassen, heter det i meldingen.

- Strategien frem mot 2005 bygger videre på den kompetanse og driftsform som er etablert. Selskapet vil i denne perioden øke sin andel av egenkontrollert omsetning mot forbruker. Det er allerede inngått kontrakter på egne og medlemsbutikker for 2003 som bygger opp under vedtatt strategi, heter det i meldingen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere