RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: David Mcnew/SCANPIX

Familie på seks bortvist fra fly

Hadde kun reservert tre seter.
Sist oppdatert:

Det skulle bli vanskelig for familien Fickes å komme seg fra Charlotte i North Carolina til Chicago i juleferien, da de kun hadde kjøpt tre billetter til sin planlagte flyreise.

Familen på seks fikk beskjed om å forlate U.S Airways-flyet da det ble kjent for personalet at familien ikke hadde reservert nok plasser, ifølge Daily Mail.

Foreldrene hadde kjøpt billetter til seg selv og deres tre år gamle sønn, men ikke til sine 20-måneder-gamle tvillinger eller deres spedbarn.

Paret hadde planlagt å ha hver sin tvilling på fanget under flyturen, mens deres tre år gamle sønn skulle dele sitt sete med babyen.

- Jeg følte meg diskriminert fordi vi hadde for mange barn i deres øyne, sier Kathy Fickes til ABC 7.

Kathy og Jason Fickes kom seg gjennom innsjekkingen og sikkerhetskontrollen uten problemer, men det var da de kom ombord på flyet at de fikk beskjed om at de var for mange.

U.S Airways-personalet begrunnet utkastelsen ifølge paret med at det ikke ville være nok oksygenmasker til familien.

- Sikkerhetsforskriftene er slik at man kan ha med ett barn per voksen, sier talskvinne i U.S Airways Michelle Mohr ifølge ABC 7.

Paret fikk refundert billettene sine av U.S Airways, men har ikke fått besøkt slektningene sine i Chicago.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere