RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fast og Norske Skog nye favoritter hos DnB

Sist oppdatert:
Fast-aksjen og Norske Skog-aksjen er ny favoritter hos DnB Markets denne uken. Sjekk ut DnB Markets aksjeportefølje
DnB Markets aksjefavoritter denne uken er klar. Denne uken velger meglerhuset å ta ut SAS- og Orkla-aksjen. Samtidig tas programvareselskapet Fast og valutasensitive Norske Skog inn i porteføljen.

- Vi tar inn Fast Search and Transfer. Fast har inngått flere avtaler den siste tiden, hvor av den siste er en 3 års kontrakt med Careerbuilder.com. Fast viser god momentum i inngåtte kontrakter og vi mener dette ikke er priset fullt inn i aksjen. Inn i porteføljen denne uken tar vi også Norske Skog. Norske Skog har 20 prosent lavere markedsverdi sett mot egenkapitalen, enn sine sammenlignbare selskaper, og vi tror at denne rabatten skal minskes i tiden fremover.

DnB Markets tar de nye sysselsettingstallene fra USA som en positiv indikator for Norske Skog.

- Sysselsettingsvekst i USA er spesielt positivt for avispapireksponerte skogselskaper, slik som Abitibi og Norske Skog, siden det er en indikator for økning i antall stillingsannonser og dermed økt etterspørsel etter avispapir, skriver DnB Markets i sin ukesportefølje.

Dette er DnB Markets aksjeportefølje denne uken:

* Ekornes
* Eltek
* Norsk Hydro
* Prosafe
* Schibsted
* Telenor
* Wilh. Wilhelmsen
* Fast
* Norske Skog

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere