RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fast presser på i MRT-sak

Sist oppdatert:
Onsdag var det Fasts dag i rettssaken mot det lille teknologiselskapet MRT Micro. Mandag vil Telenor Ventures Rune Rinnan forklare seg i retten
Les også:

Rettssaken mellom Fast og MRT i gang
Høyt spill i Fast-søksmål

Onsdag var det Fast og advokat Carl A. Christiansen i advokatfirmaet Ræder Wisløff Aasland Ottesen sin tur i retten. Christiansen forsvarere Fast i søksmålet anlagt av restene etter det lille teknologiselskapet MRT Micro.

Fast-advokaten kom med harde utfall mot MRT, og mener hele rettssaken bærer preg av å være ren utpressing overfor Fast. Derfor har Fast bestemt seg for å fremme krav om rettergangsbøter mot MRT. Slike bøter fremmes for å hindre urimelige søksmål, men det er svært uvanlig at retten går med på denne typen krav, bekrefter Christiansen overfor iMarkedet.

Rinnan i retten

Telenor Ventures Rune Rinnan er knyttet til MRT-saken gjennom å være storeier i MRT. Han har imidlertid valgt å erklære seg selv inhabil i MRT-styrets behandling av Fast-saken på grunn av at Telenor og Fast har et partnersamarbeid. Derfor har han ikke vært med på å ta beslutningen om søksmålet mot Fast.

På mandag må imidlertid Rinnan forklare seg.

iMarkedet vil følge MRT-saken fremover.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere