RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fast-spekulasjoner

Spekulasjonene rundt Fast og Microsoft MSN fikk fornyet fart fredag
Sist oppdatert:
Les vår sak fra 23. januar 2003:

Norse ser på Microsoft og Fast

Fast-aksjen var opp hele 6 prosent etter lunsj fredag. Det var fornyede spekulasjoner rundt Microsofts nettportal MSN som dro opp aksjen til 5,25 kroner.

MSN skal trolig skifte ut sin søkepartner Inktomi i løpet av en halvannen måneds tid. Bakgrunnen er at Inktomi er kjøpt opp av MSN-konkurrenten Yahoo.

Google er trolig heller ikke noe alternativ for MSN, fordi Googles egen tjeneste har tiltrukket seg brukere fra MSN-search. iMarkedet skrev denne uken at MSN har nylansert sin søketjeneste. I den nye versjonen er det gjort kosmetiske endringer, som fjerning av annonsert og en link-tjeneste til andre deler av MSN.

Meglerhuset Norse har tidligere gått ut med at web-delen av Fast kan være så interessant for Microsoft at denne delen blir kjøpt opp. (Se sak over).

Fast-sjef John M. Lervik har tidligere sagt til iMarkedet at han ikke ønsker å kommentere denne typen spekulasjoner.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere