RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fem mill. til TeleComputing

Sist oppdatert:
TeleComputing har landet en ny avtale med Altia.
Vin- og spritselskapet Altia Corporation forlenger samarbeidet med TeleComputing. Avtalen omfatter leveranse av IT-drift og tilhørende `IT on demand` tjenester og strekker seg over fire nye år. Initial ordreverdi anslås til 5 millioner kroner.

Altia Corporation er en internasjonal totalleverandør av drikkevarer, med fokus på vin og sprit. Det består av uavhengige selskaper eller business enheter i Finland, Sverige, Norge, Danmark og Estland, alle med egne sterke og lokale identiteter og god lokal markedskunnskap.

- Altia er et vekstselskap som opererer i en dynamisk og krevende bransje. Vi vurderer IT som en viktig støttefunksjon slik at vi kan fokusere enda mer tid og krefter på vår egen
kjernevirksomhet. TeleComputing har lang erfaring med å tilby slike `IT on demand`
løsninger og vi valgte derfor å videreføre vårt nåværende samarbeid med dem i ytterligere fire år, skriver Stefan Norberg, Senior Vice President i Altia Corporation.

- Vi setter stor pris på at Altia viser oss fornyet tillit, og tar det som et sterkt signal på at de verdsetter TeleComputings forretningsmodell som er basert på å tilby våre kunder stor grad av fleksibilitet. IT må kunne følge bedriftens behov like raskt som alle andre støttefunksjoner, skriver konsernsjef André P. Løvestam i TeleComputing.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere