RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fire ut, tre inn

VALLHALL (vif-fotball.no): Endringer i Vålerenga-troppen.

Vålerenga fornyer seg også i U-troppen. Erik Bjørdal, Ivan da Silva, Krister Andreassen og Martin Fermin har i løpet av sommeren forsvunnet ut av troppen. Inn kommer tre sultne spillere fra G16-troppen.

Håvard Nielsen

Mohammed Ali Darrazi

Savas Tirit

- Håvard Nielsen er yngstemann. Han er førsteårs guttespiller, men holder allerede et høyt nivå. Han er landslagsspiller og er en annerledes spisstype enn de andre angriperne vi har i troppen. Han har jevnt over gode ferdigheter, men er spesielt god på hodet, sier Vålerenga-trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no.

- Mohammed Ali Darrazi er en teknisk og driblesterk spiller som på gode dager kan bidra på juniornivå allerede i år selv om han fortsatt er guttespiller. Debuterte i juniorserien mot Stabæk i vår.

- Savas Tirit er en fysisk sterk midtbanespiller som har imponert veldig på 16-årslaget i sommer. Han er god og trygg med ball og har potensial til å ta ytterligere steg fremover i høst.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere