RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Flatt salg for ContextVision

Sist oppdatert:
Det svenske IT-selskapet ContextVision fortsetter å slite med å få opp igjen veksten. Resulatet er preget av en varslet nedskrivning
ContextVision fikk et underskudd på 5,4 millioner svenske kroner i tredje kvartal, en klar forverring fra andre kvartals minus 2,9 millioner. Årsaken er den varslede nedskrivningen tatt på en investering hos en tidligere distribusjonsparter i USA på 4,6 millioner.

Den underliggende utviklingen på driften er i positiv retning: Driftsunderskuddet falt fra minus 2,6 millioner i andre kvartal til minus 1,2 millioner i tredje kvartal.

ContextVision sliter imidlertid med å få opp igjen salget, som endte på 5,3 millioner kroner, uendret fra andre kvartal. Styret mener at de er på rett vei og ser med økende selvtillit på fremtiden.

- Vi ser frem til å informere våre aksjonærer på utviklingen over de neste kvartalene, skriver konsernsjef Jan-Erik Hedborg i en kommentar.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere