RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Forlater Vålerenga

Jørgen Horn har skrevet under en fireårskontrakt med Viking.

- Jeg er glad det ble en avklaring nå helt i starten av sesongoppkjøringen. For min sportslige utvikling var det riktig å velge Viking. Det er også en toppklubb, og jeg trives godt på og utenfor banen, sier Jørgen Horn til vif-fotball.no.

Horn har vært leid ut til Viking siden mars i fjor. U-21 landslagsspilleren gjennomførte nylig en legesjekk i Tyskland etter ankelskaden han har slitt med.

- Ting har tatt lengre tid enn forventet, men konklusjonen til legene i Tyskland var oppløftende, sier Horn, som skadet seg under en U-21 landskamp i sommer.

Viking-spilleren kom inn mot Vålerenga i fjorårets kamp i Stavanger da Enga vant 3-2. Han innrømmer at det blir spesielt å møte moderklubben i fremtiden.

- Ja – det blir det. Men det handler om å være profesjonell. Nå er jeg Viking-spiller, og forholder meg til det.

- Jørgen hadde et ønske om å utvikle seg i nye omgivelser. Det er alltid spesielt når spillere som kommer fra egne rekker forlater oss, men kanskje returnerer han som Vålerenga-spiller i fremtiden. Vi ønsker han lykke til, sier adm.dir. Pål Breen i Vålerenga.

Jørgen Horn snakket om et mulig klubbskifte på VIF TV i høst:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere