RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Sara Johannessen (NTB Scanpix)

Friskt og fruktig til krabbe

Sist oppdatert:
Prøv denne sherryen til høstens herligste skalldyr.

(SIDE2): Krabber er i høysesong for øyeblikket, og hva er vel bedre enn en skikkelig krabbefest?

Side2 har testet ut et hett tips til krabbemiddagen - nemlig den tørre sherryen Manzanilla.

Fernando de Castilla Manzanilla, Spania
(#57600, kr 159,90 - bestillingsutvalg) Poeng: 88

Det er en ganske kraftig sherry, og litt på siden av de aller fleste kanskje velger til skalldyr. I det utvalgte testpanelet falt manzanillaen i smak på direkten - dens fylde og gode friskhet passer godt til krabbene eller østers for den del.

Avslutningen er mineralpreget og tørr, som jo er helt perfekt til skalldyr. Dessertvinen lages i området Cádiz vest i Spania.

Sherryen er laget på 100% Palomino og servers kald til skalldyr tapas.

Side2 testet den til krabbesandwich servert over en kraftig majones- og rømmemiks - se oppskrift på klikk.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere