RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frontline-partner venter et godt 2003

Sist oppdatert:
Tankrederiet og Frontlines suezmaxpartner OMI har fått et resultat for fjerde kvartal som var bedre enn ventet, og rederiet er optimistiske i forhold til 2003
OMI fikk et resultat 10,6 millioner dollar, eller pr. aksje på 15 cent i fjerde kvartal, mens det var ventet 12 cent pr. aksje. Omsetning i kvartalet på timecharterbasis var 49,2 millioner dollar.

Rederiets suezmax'er hadde en snittinntjening på 24.878 dollar i spotmarkedet gjennom kvartalet, opplyses det i kvartalsrapporten.

Når det gjelder inneværende år så sier konsernsjef Craig H. Stevenson at mangelen på olje i lagrene i USA og i andre områder gjør at de er optimistiske i forhold til at 2003 blir et godt år.

Han nevner at det som kan hindre dette fra å bli et godt år er det store antallet skip som skal leveres. Disse sammen med en omfattende svakhet i verdens økonomien kan ha en alvorlig negativ effekt på ratene.

OMI eier åtte suezmax'er, hvorav seks seiler i spotmarkedet under befraktningssamarbeidet Alliance Chartering sammen med Frontlines skip i dette segmentet.

OMI eier i tillegg en ULCC, fire panamax råoljetankere og 25 handysize og handymax tankskip. OMI har også seks mindre tankskip under bygging. Totalt er flåten på knappe 3 millioner dødvekttonn.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere