RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Første brønn for Saga

Sist oppdatert:
Det unoterte oljeselskapet har startet opp produksjonen ved Øst-Shaltinsky-feltet.
Oljeselskapet Saga Oil melder at datterselskapet Promgeotek satt i gang produksjonsoppstart på Øst-Shaltinsky feltet. Det var i den nest siste dagen i 2006 at den første brønnen ble satt i initiell produksjon. Det er samtidig planlagt en oppstart av brønn nummer to i løpet av uke to i 2007.

De endelige produksjonsratene for brønnene forventes å være tilgjengelige innen tre måneders test produksjon med opprensking og gradvis øking av de initielle produksjonsrater for å fastsette produksjonskapasiteten til reservoarene.

- Produksjonsstarten er en viktig milepæl for SAGA Oil ASA som vi er veldig glade for å kunne annonsere bare dager etter at vi ble tildelt produksjons lisens. Oppstarten bringer selskapet videre inn i den industrielle utvikling fase, og vi vil nå fortsette med utviklingen av Rodnikovsky lisensen i henhold til plan, skriver konsernsjef Malvin Høydal i en kommentar.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere