RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Frykter lav iPhone-kvalitet

Fabrikken produserer mer enn maksimal kapasitet.

Salget av iPhone går naturligvis strålende, og det tok ikke Apple mange dagene å passere én million solgte enheter. Mange venter fortsatt på sin telefon, og Apple annonserer stadig nye land som telefonen skal selges i.

Men det har nå begynt å dukke opp rapporter om at det nye plastdekselet bak på telefonen ikke er så godt som det burde. Nettet fylles for tiden av rapporter om sprekkdannelser i nærheten av kameralinsen eller bryteren for å sette telefonen på lydløs.

Og nå begynner bekymringsmeldingene å komme om at kvaliteten neppe blir bedre fremover. Ifølge TechCrunch produseres det nå 800.000 iPhones i uka, hvilket skal være «mer enn full kapasitet» på Foxconns fabrikker i Taiwan, og dette fører til bekymringer om at kvalitetskontrollen ikke opprettholdes.

Til sammenligning ble det solgt rundt seks millioner av den originale iPhone i løpet av telefonens år lange levetid. Hvis dagens produksjon holder seg ut året, så vil det bli produsert 40 millioner 3G-utgaver før vi går inn i 2009. I april meldte DigiTimes at Foxconn regnet med å produsere 24-25 millioner enheter.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere