RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Full mobilisering mot Bærum

Sist oppdatert:
Varm opp til LSK-kampen i Vallhall. Har du sesongkort eller billett til kampen mot Lillestrøm kommer du gratis inn sammen medlemmer av Klanen og klubben.

Vålerengas rekruttlag kjemper for å beholde plassen i 2. divisjon. Lørdag er det skjebnekamp mot Bærum i Vallhall.

- Det blir full mobilisering på lørdag. Både Martin og klubben har vært veldig tydelige på at 2. divisjon er en viktig arena for utvikling av både unggutter og a-lagsspillere, sier Vålerenga-trener Andrea Loberto til vif-fotball.no.

- Vinner vi er alt avgjort. Med uavgjort eller tap er vi avhengig av hva som skjer med Os. De har hjemmekamp og har vært gode på eget gress i år. Jeg tror vi må vinne for å holde plassen.

Artikkelen fortsetter under bildet

Tapte med ti mann

Vålerenga tapte mot Kjelsås forrige kamp og spilte deler av kampen med ti mann etter at Dawda Leigh ble utvist i andreomgang.

- Er vi på nett og skikkelig fokusert kan vi slå Bærum, men da må vi ha elleve spillere på banen og spillere som spiller for hverandre. Vi skal gjøre alt vi kan for å beholde plassen i 2. divisjon.

Før den siste serierunden ligger Vålerenga to poeng foran Os. Os møter Nest-Sotra på hjemmebane.

Da Vålerenga og Bærum møttes på Sandvika stadion i vår, vant VIF-gutta 3-1 etter scoringer av Mostafa Abdellaoue (2) og Adnan Haidar.

- I begynnelsen var det hawaii-fotball. Mye frem og tilbake. Vi brant noen store sjanser før pause, men også Bærum hadde to store muligheter som Frode Larsen stoppet. Han hadde et par avgjørende redninger i førsteomgang, sa trener Raymond Mikkelsen til vif-fotball.no etter kampen.

- Etter pause koblet vi grepet på kampen. Vi hadde mer trøkk i spillet vårt og fikk mer rom å jobbe i. Drøye 20 minutter før slutt fikk vi betalt da Adnan Haidar satt inn 1-0.

Mos-dobbel

Thomas Finstad utliknet for hjemmelaget før toppscorer Mostafa Abdellaoue våknet for alvor. Først sendte han Vålerenga tilbake i ledelsen bare minutter etter utlikningen. Fem minutter før slutt scoret han sitt andre og Vålerengas tredje mål for kvelden fra straffemerket etter at han selv hadde blitt felt.

Vålerenga 2 - Bærum, Vallhall lørdag 23. oktober kl 13.00
Gratis inngang for medlemmer av Klanen og klubben, samt sesongkortinnehavere og supportere med billett til LSK-kampen.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere