RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Thinkstock)

Gå for trendy fruktmost

Sist oppdatert:
Friskt og fruktig alkoholfritt alternativ er supert i sommer.

(SIDE2): Det har kommet mange alkoholfrie alternativer i Vinmonopolets sortiment de siste årene - og de selger mye av det.

Tall fra fjoråret viser at særlig fruktmost av eple, røde bær eller en miks av ulike frukter flyr ut av hyllene. De nye mostene på markedet komplementerer maten på samme måte som vin, og på grunn av den gode balansen mellom sukker, fruktighet og syrlighet kan være passende til norske sjømat og til lette og sommerlige salater utover våren og sommeren. Disser er også supre som aperitiff til flotte anledninger som bryllup eller bursdager for de som ikke drikker alkohol.

En av nyhetene fra vårslippet nå i mai er eple- og rabarbramosten fra Vår i Lier.

Vår Eple og Rabarbara, Lier
(#4709, kr 99,80.Basisutvalg)

God aroma med preg av nettopp det den lover - eple og rabarbra. Smaker frisk og fruktig, med den herlige blandingen i en ganske lang ettersmak.

Serveres lett avkjølt, og passer veldig godt til fisk og skalldyr, og for eksempel til desserter med epler i.

Laget på 90% aromaepler og 10% Victoria Rabarbra, og finnes i basisutvalget på Vinmonopolet.

Ringi Summerred Gårdspresset Eple, Bærum
(#10791 kr 51,40. Basisutvalg)

Matt strågul.

Ren og tiltalende aroma preget av epler og med hint av pærer og sitrus.

God friskhet og ren smaksbildet, med en ganske fin og fyldig ettersmak. Nydelig syre som er god i balanse med mat som skalldyr og fisk, salater og er selvsagt forfriskende for seg selv.

Laget på 100% Summerred epler og finnes i basisutvalget på Vinmonopolet og en andre utvalgte utsalgssteder.

Les også:

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere