RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Etter funn av en bombe trolig fra krigens dager har politiet sperret for innkjøring til halvøya Vallø utenfor Tønsberg og ber publikum som befinner seg i området om å holde seg bak politiets sperringer.
Etter funn av en bombe trolig fra krigens dager har politiet sperret for innkjøring til halvøya Vallø utenfor Tønsberg og ber publikum som befinner seg i området om å holde seg bak politiets sperringer. Foto: Politiet

Gammel flybombe funnet utenfor Tønsberg

Sist oppdatert:
Det som antas å være en flybombe, er funnet på Vallø utenfor Tønsberg. Politiet ber alle forlate halvøya.

Gjenstanden ble funnet i 13-tiden i forbindelse med opprydningsarbeider på det gamle raffineriområdet, skriver Tønsbergs Blad.

- Det er funnet en gjenstand som man antar kan være en bombe som stammer fra krigens dager, sier informasjonsdirektør i Esso, Tore Revå.

En som jobber med opprydningsarbeidene, forteller til avisen at bomben skal ha vært på rundt 450 kilo og lå sammen med annet jernskrot på stedet.

- Vi er på stedet og har vært i kontakt med Forsvaret, sier operasjonsleder i Sør-Øst politidistrikt, Merete Kvaal.

Politiet har sperret av innkjøringen til halvøya Vallø utenfor Tønsberg og ber publikum som befinner seg i området om å holde seg bak politiets sperringer. Øvrige med fri sikt til Vallø bør holde seg innendørs og bør holde seg vekk fra vinduer, oppfordrer politiet. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere