RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gass: Westfal-Larsen vurderer VLGC-nybygg

Bergensrederiet Westfal-Larsen skal være i samtaler med verft om bygging av to store spesialskip for frakt av LPG. Samtidig ser de også på kjøpskandidater i annenhåndsmarkedet i konkurranse med Bergesen
Sist oppdatert:
Det melder TradeWinds fredag.

Westfal-Larsen skal være i samtaler med verft i Sør-Korea og Japan om bygging av inntil to VLGC'er, skip på omkring 85.000 kubikkmeter for frakt av petroleumsgasser.

Dette kan ikke være spesielt populært på Bergehus, hvor Bergesen i lang tid har advart mot bygging av flere skip i dette segmentet.

Ifølge avisen skal Westfal-Larsen også vurdere kjøp av tonnasje som en annen ekspansjonsmulighet. De skal i likhet med Bergesen vært å sett på belgiske Exmars Flanders Tenacity (1996) og Flanders Gloria (1991). Skipene seiler i Bergesens VLGC-pool.

Westfal-Larsen har i dag én VLGC.

I tillegg til Westfal-Larsen, skal Kuwait Oil Tanker Co være i samtaler om nybygg for replassering av gammel tonnasje.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere