RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

GE innfrir og ser sterk vekst

Sist oppdatert:
Verdens høyest verdsatte børsselskapet, General Electric, innfrir med sine tall for fjerde kvartal, og konsernsjef Jeffrey Immelt gir positive fremtidsutsikter
General Electric fikk et resultat på 4.560 millioner dollar i fjerde kvartal. Det utgjør 45 cent pr. aksje, mot 31 cent samme kvartal for ett år siden.

Resultatet var som ventet blant analytikerne.

Omsetningen økte 4 prosent til 37,0 milliarder dollar. Analytikerne ventet i snitt 36,3 milliarder, ifølge Thomson First Call.

Ordreinngangen i fjerde kvartal økte med 19 prosent, melder industri- og teknologikonglomeratet, som har virksomheter innen alt fra flymotorer og turbiner til medisinsk utstyr. Derfor er selskapet også en viss indikator på utviklingen i verdensøkonomien generelt sett.

Selskapet sier det er sterkt moment inn i 2004, og ser bred resultatfremgang, med tosifret resultatvekst for ni av 11 forretningsområder. Dessuten ser selskapet tosifret vekst i kontantstrømmen i 2004.

Ifølge databasen til Thomson First Call tror analytikerne i snitt på en resultatvekst på 4,3 prosent for hele 2004.

GE mener også selskapet vil gå inn i 2005 posisjonert for tosifret resultatvekst i det året.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere