RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
General og hærsjef Prayuth Chan-ocha ber 100 ledere fra regjeringen og opposisjonen, inkludert tidligere statsminister Yingluck Shinawatra, om å melde seg umiddelbart.
General og hærsjef Prayuth Chan-ocha ber 100 ledere fra regjeringen og opposisjonen, inkludert tidligere statsminister Yingluck Shinawatra, om å melde seg umiddelbart. Foto: Damir Sagolj (Reuters) (Reuters)

General Prayuth: - Meld dere

De militære kuppmakerne i Thailand ber over hundre politiske ledere om å melde seg, og det er uvisst hvilken skjebne som venter dem.

Blant dem som har fått beskjed om å melde seg for de militære, er tidligere statsminister Yingluck Shinawatra som ble avsatt tidligere i måneden.

Medlemmene av den styrtede regjeringen har også fått beskjed om å innfinne seg, og det samme har lederne av de såkalte rødskjortene som støtter Shinawatra.

Også opposisjonspolitikere som har ledet an i demonstrasjonene mot Yingluck og hennes Puea Thai-parti, har fått ordre om å møte ved en militærforlegning i Bangkok. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere