RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gjensidige fortsetter med salg på Tomra

Sist oppdatert:
Meglerhuset Gjensidige Nor Equities fortsetter å gi en salgsanbefaling på Tomra-aksjen. Meglerhuset er skeptisk til situasjonen i Tyskland
Som iMarkedet skrev torsdag, vil det reviderte pantedirektivet i Tyskland ikke bli votert over 26. september. Meglerhuset Gjensidige Nor Equities skriver at dette fører til at den politiske risikoen vil øke for Tomra-aksjonærene.

I beste fall vil dette føre til forsinkelser før Tomra mottar panteautomat-ordre, skriver Gjensidige Nor Equities i dagens morgenrapport.

Meglerhuset er også bekymret over studier som viser at rundt 10.000 arbeidsplasser i Tyskland vil forsvinne, som følge av panteinnføringen.

- Argumentet om tap av arbeidsplasser er seriøst siden en tolkning av forsinkelsen i avstemningen er at politikerne kan vurdere og fjerne panten for å redde jobber, skriver Gjensidige Nor Equities.

Oppsummering:

Anbefaling: Salg
Meglerhus: Gjensidige Nor Equities
Dato: 11. september 2003

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere