RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ole-Tommy Pedersen (Finnmarken)

Gjorde ikke noe ulovlig da han slo ned inntrenger

Sist oppdatert:
Endte på sykehus. Sak mot familiefar henlagt.

Ved 6-tiden på morgenen tredje juledag fikk politiet melding om at en 32-årig mann hadde tatt seg inn hos en familie i Kirkenes sentrum, skriver Finnmarken.

I huset befant det seg et par med flere barn. Inntrengeren hadde knust ruta på inngangsdøra, og var på vei inn da faren i huset slo ham ned med en gjenstand.

Nødverge
Turen endte på akuttmottaket. De første meldingene fra politiet virket alvorlige, men 32-åringen slapp fra det med lettere skader.

Politiet har nå kommet fram til at familiefaren, som var mistenkt for legemskrenkelse, handlet i berettiget nødverge.

- Saken mot ham er henlagt, opplyser politiadvokat Kirsti Jullum Jensen til Finnmarken.

Feil dør
Den 32-årige mannen viste seg å ikke ha onde hensikter med innbruddet. Han hadde vært på julebesøk og fest i utleiedelen av boligen, og gått til feil dør etter en tur på utsiden.

Han blir like fullt siktet for skadeverk og innbrudd etter å ha gått til drastiske tiltak mot den låste døra han trodde han var gått ut av kort tid tidligere.

Les flere saker i Finnmarken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere