RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Scanpix)

Gode dansere er best i senga

Sist oppdatert:
De mennene som er dyktigst til å svinge seg på dansegulvet, er også regnet som de beste elskerne, viser en undersøkelse. Test deg selv og si din mening her.

Det er en undersøkelse som er gjengitt i bladet Cupido som avslører sammenhengen mellom det å være en god danser og en god elsker, skriver bt.no.

Hele 2.000 kvinner deltok i undersøkelsen, og konklusjonen er krystallklar. Av de spurte mente nemlig 80 prosent eller 1600 av de 2000 jentene at det var en klar sammenheng mellom det å være en god dansepartner og en god elsker.

Sjekk hans ferdigheter
Ifølge undersøkelsen kan man avsløre mye om en manns egenskaper i senga dersom man studerer hans danseferdigheter.

Dersom han trår frem og tilbake kan du være sikker på at han er like uoppfinnsom i senga. Er han beskjeden og forsiktig på parketten er det også lite sannsynlig at han tar grep dersom du blir alene med han.

Han som er mest opptatt av å nyte seg selv på dansegulvet, er også egoistisk i senga, mener kvinnene som deltok i undersøkelsen.

Test ditt sex-liv
Hvor god er du i senga? Har du sex-appeal? Er du en flørter og hvor romantisk er du egentlig?

Test deg selv her!

Tror du gode dansere er bedre i senga enn menn som ikke har full kontroll på dansegulvet? Si din mening i diskusjonsforumet under.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere