RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gravid stjerne skiller seg

«Gossip Girl»-stjernen går fra mannen tre måneder på vei.
Sist oppdatert:

(SIDE2:) Etter knappe to og et halvt års ekteskap ønsker skuespiller Kelly Rutherford (40) å skilles fra Daniel Giersch (35).

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Årsaken til at det er slutt mellom Rutherford og den tyske gründeren skal være «uforsonlige forskjeller», skriver People. Skuespilleren skal selv ha levert inn skilsmissepapirene den 30. desember.

Gravid
Det er kanskje ikke den beste timingen for et samlivsbrudd, skuespilleren er tre måneder på vei med deres felles barn. I tillegg har de sønnen Hermés Gustaf Daniel (2). Dette er hennes andre ekteskap.

Gossip Girl
Kelly Rutherford er tirsdag ventet på settet til TV-serien «Gossip Girl», hvor hun spiller rollen som Lilly van der Woodsen. Hun er også kjent for sin rolle som Megan Mancini i 90-tallsserien«Melrose Place».

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere