RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Harald Fjelddalen (Mediehuset Nettavisen)

Hells Angels-medlemmer skyldige i narkokriminalitet

Sist oppdatert:
To av de tiltalte i Hells Angels-rettssaken er funnet skyldige i grov narkotikakriminalitet i Hålogaland lagmannsrett, melder NRK.

Sju av de åtte tiltalte i Hells Angels-rettssaken er under ankesaken i Hålogaland lagmannsrett funnet skyldige i grov narkotikakriminalitet.

Sju av de åtte tiltalte er også funnet skyldige i å være en organisert kriminell gruppe, den såkalte mafia-paragrafen i straffeloven, melder NRK.

Skyldspørsmålet ble avgjort for de tiltalte i lagmannsretten fredag ettermiddag. Nå venter prosedyrer og påstander om straff neste uke.

De åtte personene har stått tiltalt i lagmannsretten for å ha fraktet store mengder amfetamin og minst 20 kilo hasj fra Oslo til flere steder i Nord-Norge. Blant de tiltalte er den antatte presidenten i Hells Angels Norge, Ove Høyland. I Nord-Troms tingrett i vår ble alle dømt til lange fengselsstraffer, men samtlige anket videre i rettssystemet. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere