RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: ROBYN BECK (AFP)

Her får du nye Windows 7

Sist oppdatert:
Den nye versjonen av Windows kan komme langt tidligere enn ventet. Prøv på fredag!

I natt holdt Microsoft-sjef Steve Ballmer selskapets store årlige tale som åpning av den store messen CES i Las Vegas. Der slapp han en liten bombe:

Microsofts nye operativsystem Windows 7 vil være mulig å laste ned i første betautgave allerede på fredag. Da skal du kunne laste ned Windows 7 fra denne lenken.

LES OGSÅ:Nye Windows Live Messenger er klar

Mye tidligere enn ventet
Det har lenge vært spekulert i når operativsystemet egentlig vil dukke opp. Vi har hørt tidspunkter alt fra september til godt inn i 2010, mens de mest optimistiske sjelene har trodd på en første betaversjon en gang i våres.

LES OGSÅ: Slik blir nye Windows 7

- Beste noen gang
I sin tale fortalte Ballmer at Windows 7 selvfølgelig var den beste Windows-versjonen noen gang. Samtidig kom han med en liten innrømmelse.

- Vi har jobbet med å gjøre alt riktig denne gangen, fortalte Ballmer den fullsatte salen, uten å direkte si at de kanskje ikke gjorde det med Windows Vista, som Windows 7 langt på vei videreutvikler og forbedrer.

Lansering i høst?
Med en såpass tidlig lansering av den første betaversjonen er det ikke usannsynlig at Windows 7 vil være klar i endelig versjon i god tid før julesalget.

Du kan se hele Steve Ballmers åpningstale på CES i videoen under. Her kan du også se en god del andre visjoner som Microsoft har for tiden som kommer, blant annet innen spill og Xbox 360.

LES OGSÅ: Slik blir nye Windows 7

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vi vil helst at du er med på diskusjonen under fullt navn, men aksepterer at det kan finnes gode grunner for å være anonym. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere