RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Høyre krever innsyn i Nav-rapport

Oslo (NTB): Høyre krever at Stortinget får innsyn i en hemmelig rapport der Nav får kraftig kritikk. Partileder Erna Solberg vil vite hvilke tiltak regjeringen har satt i gang som følge av rapporten.

I rapporten som ble utført for Nav-ledelsen av konsulentselskapet Ernst & Young i november får Nav kritikk for treg postgang og arkivrot.

? Det er en ganske rystende rapport når det gjelder hvor dårlig organisert Nav er for øyeblikket, sier Erna Solberg til NRK.

I et brev til statsminister Jens Stoltenberg krever Solberg å få vite om regjeringen er informert om evalueringsrapporten, og om så ikke er tilfelle, hvorfor.

? Jeg ønsker å få svar på hvilke tiltak regjeringen har iverksatt på bakgrunn av denne rapporten eller om regjeringen i det hele tatt har fått vite om den, sier Høyre-lederen, som også lurer på hvordan regjeringen opplever den hardt pressede situasjonen i Nav.

Hun krever nå at Stortinget får utlevert rapporten.

? Jeg mener Stortinget nå må gå mye tyngre inn i Nav-reformen. Nå må disse rapportene på bordet og eventuelt andre interne rapporter, slik at vi kan ta stilling til hvor problemet ligger, sier Solberg, som understreker at hun verken er ute etter å «ta» statsråden eller regjeringen i denne saken. (©NTB)

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere