RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Iceman og Spettet tror på bulk

Sist oppdatert:
Investorene Idar H. Vollvik (bilde) og Øystein Stray Spetalen har begge kjøpt seg opp i bulkrederiet Jinhui Shipping. Vollvik er også tungt inne i Altinex
Ifølge ferske aksjonærlister i Jinhui Shipping så har Øystein Stray Spetalen gjennom sitt investeringsselskap Tycoon Industrier kjøpt en halv million aksjer i rederiet sist uke. Det er tre dagers etterslep i aksjonærlistene.

Spetalen er ikke alene om å ha satset på Jinhui-aksjen etter at den i likhet med resten av bulksektoren har fått en del medfart de siste par månedene.

Idar 'Iceman' Vollvik har nemlig også kastet seg på Jinhui-aksjen. Hans investeringsselskap Vollvik Invest har dukket opp på aksjonærlisten i bulkrederiet med en post på 359.000 aksjer.

Jinhui-aksjen har steget over 5 prosent hittil mandag i en rekyl for bulkaksjene. Belships er opp over 8 prosent i ettermiddag, mens skipsreder John Fredriksen kan logge 5,3 prosent for Golden Ocean Group.

Vollvik har også dukket opp som tredje største aksjonær i det lille oljeselskapet Altinex. Det er snakk om en post på 106 millioner aksjer, eller rett over 9 prosent.

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere